Строителството на 24-етажната жилищна сграда от ново поколение Twin Tower започна

...
Строителството на 24-етажната жилищна сграда от ново поколение Twin Tower започна
Коментари Харесай

Започна строителството на Twin Tower – 24-етажна строителна иновация в София

Строителството на 24-етажната жилищна постройка от ново поколение Twin Tower стартира със алегорична първа копка във вторник. Концепцията е основана в партньорство сред „ Главболгарстрой “, който е реализатор на плана, само че и инвеститор в партньорство със „ Смарт Консултантс “. Техният план е образец за съвършената естетика сред архитектурата и околната среда.

„ Вярвам, че огромните строителни компании би трябвало да оставят диря и отпечатък в промишлеността, би трябвало да основават и да надграждат, предоставяйки устойчиви и новаторски решения за бъдещето на градското жилище. Twin Tower е тъкмо това – строителен план от ново потомство, който символизира разкош и естествена хубост, и предлага съвършената композиция от улеснения и резистентност “, съобщи Радослав Котларов, изпълнителен шеф на „ ГБС Инвест “ и шеф на GHome – марката за жилищно строителство на „ Главболгарстрой “.

Той посочи положителното съдействие сред двете компании, което съчетават опит, доверие и единна визия.

Twin Tower освен ще промени образа на столицата, само че и ще даде редица улеснения за бъдещите притежатели и жители. Горди сме, че през днешния ден дружно слагаме началото на нещо, което ще промени архитектурната визия на София и ще докара до позитивна смяна в градската среда “, разяснява Котларов.

Иван Горанов, ръководещ сътрудник в „ Смарт консултантс “, съобщи по време на церемонията, че за „ Смарт Консултинг “ е извънредно значимо да има поддръжката на ГБС „ и сме щастливи, че дружно ще дадем началото на план, който ще направи нашия град по-красив и по-европейски “.



Бъдещият комплекс е плануван да приюти първите си собственици в средата на 2028 година Теренът, на който се строи Twin Tower, е с повърхност от 9 декара, а РЗП на плана 52 хиляди кв. метра, посочи Горанов.

Инвестицията в целия план е към 120 млн. лева “, сподели за Economic.bg Радослав Котларов.

По думите му към този момент има над 150 жилището, които са резервирани, и при започване на месец юни следва подписването на предварителни контракти.

Купувачите са главно българи, а цените стартират от 1900 евро на квадрат, като с етажите и цената се повишава “, прецизира Котларов.
Каква е концепцията на постройката
Новата постройка е с необикновена форма – отворена книга, която ще гледа към ул. „ Сребърна “. Тя е от вида високо строителство, което стартира да става все по-популярна в региона на " Черни връх ". Според проектантите точно подобен вид здания разрешават повече зелени площи.

Twin Tower е част от все по-популярния измежду купувачите на висок клас имоти  сегмент branded residence. Тази идея съставлява партньорство сред бранд и бизнесмен – разработчикът получава право да предлага на пазара и да продава жилища под съответната марка. В доста случаи марката ръководи и обслужва жилищните парцели като част от незадължителна или наложителна стратегия за отдаване чартърен.



24-етажната постройка ще разполага с 289 умни жилища, над 40% озеленени площи по отношение на цялата територия на комплекса, както и над 2 000 кв. м обслужващи зони. Комплексът се намира на ул. „ Сребърна “ 28.

Самата постройка ще бъде оборудвана с умни системи за ръководство, висок клас интериорни решения, спомагателни улеснения за живеещите, като търговски обекти, детска площадка, басейн, зала за събития, зони за спорт. 

Предвидено е партерният етаж да  разполага с елегантна рецепция, работеща 24 часа в денонощието, както и напълно подземно паркиране.

Бъдещият комплекс ще се намира в непосредствена непосредственост до метростанция „ Витоша “, спирки на няколко автобусни линии, търговски център, лечебни заведения, а посредством велоалеи има връзка с Южния парк.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР